Back to roster

Da Rick

De knettergekke en altijd feestende Neder-Belg Da Rick (Flor Theeuwes) was in de 90's & 00's samen met Da Boy Tommy verantwoordelijk voor meer dan 15 Belgische Ultratop 20 hits.

Hits als: Halloween #1, Candyman #1, Attention #12, Bill & Monica #9 en Let's Get Ready to Rumble '9 zijn nog steeds dikke feestklassiekers waarop ieder publiek helemaal los gaat!


Als DJ & MC weet Da Rick als geen ander hoe het is om een zaal op z'n kop te zetten. Van Sportpaleis tot groot festival en van fuifzaal tot feesttent. Met meer dan 1.000 optredens over de hele wereld is zijn ervaring de garantie tot FEEST.

Als producer van de wereldhit 'Listen to your Heart' brak Flor met zangeres Edmée alle records: nummer 8 in de USA Billboad HOT 100 en Top 10 over heel de wereld! Een prestatie die zelfs bij de grote dance DJ's van nu nooit meer is geévenaard!

Nog steeds maakt Da Rick met grote regelmaat lekkere dance knallers! Zo zijn 'Break the Silence' en 'Banaan' grote knallers in de Freestyle. Er is een nieuwe boenk-mix van Halloween en 'Liever Doof' is een knallende Carnaval/Hardstyle hit!

Da Rick sloot geheel in eigen stijl de Mainstage van Kamping Kitsch Club 2018 af samen met DJ Furax. Een optreden dat nog lang in het geheugen zal staan van de ultieme party freaks.

Da Rick on Instagram
Website made by MINSKY