Back to roster

Jones & Stephenson LIVE

JONES & STEPHENSON met THE FIRST REBIRTH het project van FRANKY JONES wie kent het niet. De afgelopen 26 jaar heeft werkelijk iedereen erop gedanst en is ermee opgegroeid. 1 van DE tracks verantwoordelijk om het legendarische BONZAI label op de internationale kaart te zetten. Nog steeds de knaller op elk feest, festival, Rave en club in elke uithoek van de planeet. Heeft de status van beste RAVE CLASSIC. Grote namen als NINA KRAVIZ en CHARLOTTE DE WITTE draaien de track grijs en deze laatste deed er ook een vette remix van.

De afgelopen jaren heeft FRANKY met zijn JONES & STEPHENSON project op de grootste Raves, Festivals en in de meest legendarische clubs gestaan zoals oa Mayday, Mysteryland, The Love Parade, Rave City, Ground Zero, Cherrymoon, Bonzai Raves, Ghosttown, Techno 94, Montini, Street Parade, Tresor, E-Werk, HouseQlassics, Age Of Love, Zillion Rave, Overdrive, Retro Nation, 90s Forever Outdoor, Sportpaleis, Multigroove, Fuse, Vooruit, Charlatan, Raving Nightmare, Decibel Outdoor, Hype-O-Dream, Kompass, Wooferland, Maanrock, City Parade, Warehouse etc .... In 2012 werd THE FIRST REBIRTH gebruikt in de nu al historische documentaire THE SOUND OF BELGIUM over de tracks en producers verantwoordelijk voor de Belgische dance scene en wat een shock veroorzaakte in binnen en buitenland.

In 2015 was het nummer DE HOOFDTRACK van de Belgische Topfilm D’ARDENNEN van producer ROBIN PRONT wat wereldwijde releases scoorde en heel wat prijzen in de wacht sleepte. In 2017 en 2018 werd THE FIRST REBIRTH verkozen door de luisteraars van STUDIO BRUSSEL (national radio) tot het 2de (Nr2) beste dance nummer allertijde in hun jaarlijke TOP 100 in THE GREATEST SWITCH. Dit jaar 2019 eindigde het op de 4de plaats. Ook in Nederland dit jaar belande de klassieker op Nr22 in de HOUSE TOP 1000. Later dit jaar gaat daar THUNDERDOME The movie in alle bioscoopzalen in premiere en is ook THE FIRST REBIRTH erbij als 1 van de grondleggers van de hardere scene. In 2018 werd het project ook in de studio terug tot leven gebracht, samen met nieuwe studio partner ROB FABRIE word de REBIRTH serie voortgezet waar het eindigde in de jaren 90 met als eerst nieuwe release in juni 2019 “THE SIXTH REBIRTH op BONZAI Classics. Verder waren er ook remix releases dit jaar voor de nieuwe FRANKY JONES “Bass Modulator en de clubclassic “Control 99” van JUNK PROJECT voor het duitse GRIZZLY MUSIC label. Momenteel word de laatste hand gelegd in de studio aan “THE SEVENTH REBIRTH” en diverse andere projecten.

Dezer dagen bestaat een JONES & STEPHENSON live uit een show van Classics en nieuwer werk met vleugjes Rave, Techno, Trance en Acid allemaal met het juiste Oldschool / Retro gevoel. Hiervoor word een ministudio mee op tour genomen om de echte live vibes te brengen. BRING THE REBIRTH LEGACY TO YOUR EVENT AND BOOK IT NOW !!!

Jones & Stephenson LIVE on Instagram
Website made by MINSKY